A Csorba-tó partján álló meseszép luxushotel két kategóriában – Slovakia’s Leading Hotel 2017 és Slovakia’s Leading Hotel Suite 2017 – is győztesként került ki. A turisták és az idegenforgalommal foglalkozó szakemberek szerint – akik a World Travel Award közvélemény-kutatásban szavaztak – a Grand Hotel Kempinski High Tatrast választották meg Szlovákia legjobb szállodájának, melynek az elnöki lakosztálya szintén az ország legjobbja címet viselheti.

 

A Grand Hotel Kempinksi Higt Tatras elnöki lakosztálya valódi kincs. 186 négyzetméteren két nappalit kínál hálószobákkal és fürdőszobákkal. Mindemellett Szlovákia legfényűzőbb lakosztályában saját felvonó és bejárat is található, így ideális helynek számít mindazok számára, akik tökéletes magányra vágynak” – mondja a győztes lakosztályról a Grand Hotela Kempinski High Tatras menedzsere, Kathrin Noll. A lakosztályt eredeti bútorokkal, saját ruhatárral, valamint világhírű tervezőktől származó kiegészítőkkel rendezték be. A mennyezetet muranói csillárok díszítik, a kellemes légkörhöz pedig a méretes festett képek és a kellemes meleget árasztó kandalló is hozzájárul.

 

Fotó: Grand Hoteli Kempinski High Tatras

 

​A szálloda újdonságai közé tartozik az is, hogy a lakosztályt esküvő előtti előkészületekre is kihasználhatják a házasulandó párok, hiszen a lakosztályt férfi és női részre is fel lehet osztani. Így tehát a lakosztály egyik részében lehetőség nyílik arra, hogy a menyasszony az édesanyjával, a családjával és a barátnőivel készülődjön, míg a másik részben a vőlegény a barátaival.

 hirdetes_400x285  

 

Fotó: Grand Hoteli Kempinski High Tatras

 

A Magas-Tátra legtekintélyesebb lakosztályában a szlovák és cseh zenei élet legendáin kívül Pan Ki-mun az ENSZ egykori főtitkára, valamint Bryan Adamas énekes is az elszállásolt vendégek között volt.

 

Forrás: teraz.sk

Nyitókép: kempinski.com

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!