Összesen 14 embert hallgattak ki gyanúsítottként és négyet még keres a rendőrség a Groupama Arénában történt verekedéssel összefüggésben – közölte a rendőrség a police.hu-n szerdán.

 

A közleményben emlékeztettek, november 4-én Budapesten, a Groupama Arénában ismeretlen tettesek bántalmaztak két szurkolót, akik közül az egyik súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást.

 

 hirdetes_810x300  

A nyomozók a bántalmazással összefüggésben két férfit rögtön a verekedés utáni napon gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vételük mellett javasolták előzetes letartóztatásuk indítványozását. A rendőrök további 18 – a verekedésben részt vevő – szurkolót azonosítottak be, akik közül 14-et hallgattak ki gyanúsítottként; négy ember ellen elfogatóparancsot adtak ki.

 

A gyanúsítottak közül a nyomozók hét embert őrizetbe vettek, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására – tették hozzá.

 

MTI

Nyitókép: mno.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!