A 22 éves dél-afrikai Demi-Leigh Nel-Peterst választották a Miss Universe 2017 győztesének. A koronát vasárnap este a las-vegasi The Axis színházban sikerült megszereznie. Az első udvarhölgy a kolumbiai Laura González, a második udvarhölgy a jamaikai Davina Bennett lett.

 

Az idei szépségversenyen 92 ország legszebb lányai indultak, ami a legtöbb a verseny eddigi történetében. Először indult versenyző Kambodzsából, Laoszból és Nepálból. A győztes több más díj mellett egy évig honoráriumot kap, és egy new-yorki luxus apartmanban lakhat.

 

A világ idei legszebb hölgye, Demi-Leigh Nel-Peters fürdőruhában. Kép: timesofindia.indiatimes.com

 

Az első ötbe került versenyzőnek több kérdésre is válaszolniuk kellett. Demi-Leigh Nel-Peters elmondta, hogy a nők legnagyobb problémája a munkahelyeken, hogy kevesebbet keresnek férfi társaiknál.

 hirdetes_810x300  

 

 „Van, ahol a nők csak a 75 százalékát kapják ugyanazért a munkáért és ugyanannyi ledolgozott óra után, mint a férfiak, ami szerintem nem helyes,“

 

fogalmazott.

 

Miss Universe 2017, Demi-Leigh Nel-Peters. Kép: newindianexpress.com

 

A győztes női önvédelemmel kapcsolatos programokkal is foglalkozik. Azt követően döntött e mellett, hogy egy hónappal a nemzeti szépségverseny megnyerése után fegyveres rajtaütés áldozata lett.

 

Miss Universe 2017: A győztes és udvarhölgyei. Kép: newindianexpress.com

webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!