Két ellentétes félidőt láthattak a szurkolók, akik kilátogattak szombaton a DAC idei utolsó hazai találkozójára.

 

Míg az első félidőben a sárga-kékek domináltak és 2:0-val fordultak, addig a második félidőben elfogyott a Rossi- legénység és a vendégeké volt a főszerep.

 

fotó: Körkép.sk/KZS

 

A DAC már a 18. percben megszerezte a vezetést Pačinda révén (valójában öngól volt), megtörve ezzel a csapat 295 perc óta tartó gólcsendjét. A 32. percben Pambou tovább növelte a hazaiak előnyét majd alig tíz perc múlva Kalmár hagyott ki egy 100 %-os helyzetet. Játszott a csapat, a lelátón is elégedettség uralkodott.

 hirdetes_810x300  

 

A második félidőben a 60. percig több félresikerült DAC-helyzet is adódott. A 62. percben szépítettek az aranyosmarótiak – Gešnábel talált be Macej kapujába.

 

fotó: Körkép.sk/KZS

 

Pár perccel később hatalmas helyzet maradt ki ismét: Šatka Pačinda beadása után közelről a kapufát találta el, majd az ismétlést Kováčba lőtte. Kihagyva a kihagyhatatlant. A 67. percben a péntek este édesapját 56 éves korában tragikus körülmények között elveszítő Pačinda ismét betalált, újra kettőre növelve a DAC előnyét.

 

Erre válaszul a ViOn játékosa, Nascimento Cleber Silva rúgott gólt. A vendégek harciasabb játéka a  második játékrészben meghozta eredményét. A 81. percben Da Silva góljával ki is egyenlítettek.

 

fotó: Körkép.sk/KZS

 

Marco Rossi hiába küldte fel Malecet, további gólt sajnos nem sikerült szerezni. Ezzel el is dőlt a mérkőzés. A DAC hazai pályán veszített két pontot, a végén ráadásul az egy pontnak is örülhettek, Aranyosmarót ugyanis még a felső lécet is eltalálta.

 

A csapat négy meccs óta nyeretlen az ultrák között növekszik a Rossival szembeni elégedetlenség.

 

fotó: Körkép.sk/KZS

 

Ismét felharsant a Hol a csapatunk? László Csabát is követelte a lelátó. Lesz min elgondolkodniuk a csapatnál a karácsonyi szünetben!

 

fotó: Körkép.sk/KZS

 

DAC – ViOn – 3:3 (2:0)

 

Játékvezetők: Ziemba – Slyško, Pozor, 4385 néző
Góllövők: 18., 67. Pačinda, 32. Simon, ill. 62. Gešnábel, 71. Cleber, 81. Ewerton
Sárga lap: 47. Šatka, 93. Ljubičić, ill. 67. Gešnábel, 86. Kováč, 88. Dobrotka
DAC: Macej – Davis, Huk, Šatka, Zsivkovics (64. Koštrna) – Ljubičić, Simon, Kalmár (75. Ashiru) – Vida, Pačinda, Divković (85. Malec)
Aranyosmarót: Kováč – Chren (43. Nikolić), Dobrotka, Horník, Záhumenský – Ewerton, Szymonowicz, Bariš, Sládek (46. Cleber) – Gešnábel (95. Hamar), Urgela

 

fotó: Körkép.sk/KZS

 

A mérkőzés statisztikája:
Labdatartás: 48% – 52%
Lövések: kapura: 8:6 , mellé: 7:3
Szöglet: 10:7
Les: 2:1

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!