Robert Kaliňák belügyminiszter még nem tudja megmondani, hogy ötödször is lenne-e Szlovákia belügyminisztere – mondta az Expres rádió  Braňo Závodský naživo című műsorában. A beszélgetésről készült videót érdemes megtekinteni, a műsorvezető és a politikus nem kímélték egymást:

 

 

„Úgy gondolom, hogy hosszú az az időszak, mióta betöltöm a funkciót. Néha biztos segít néhány területen egy „frissítés” -mondta Kaliňák.

 

 hirdetes_400x285  

Hozzátette, hogy a Smer-SD még dönteni fog arról, milyen stratégiával vág neki a 2020-as választásoknak. A belügyminiszter újra megerősítette, hogy nem mond le miniszteri pozíciójáról, ugyanis élvezi a választók és pártkollégái bizalmát.

 

„Nagyon világosak a szabályaink. Mi egy demokratikus párt vagyunk, nem pedig egy SaS-féle diktatórikus párt, ahol ha valaki elmondja a véleményét, azonnal kidobják a pártból.” – mondta Kaliňák.

 

A belügyminiszter elutasította a vádakat, hogy hazudott volna Ladislav  Bašternák vállalkozóhoz köthető üzleteiről. Szerinte az utalt pénzt nem ő kapta, hanem egy olyan cég, amelynek társtulajdonosa.

 

 

Körkép.sk / SME
kép: Youtube / reprofoto

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!