A nagyszombati megyei hivatal több vezető pozícióban levő személynek és az előző megyefőnök, Tibor Mikuš legközelebbi embereinek is megköszönte az együttműködést.

 

Év végével megegyezéssel távozott Juraj Štaffa, a külkapcsolatok, protokoll – és kommunikációs osztály vezetője, akit Mikuš jobb kezének tartottak. Ugyanúgy távozott több szekcióvezető is, köztük Jozef Behul, Marek Turanský és Štefan Murárik, valamint a személyzeti és bérelszámoló osztály vezetője, Eduard Bednárik. Turanskýn kívül mindegyikük nyugdíjba vonult.

 

Minderről Peter Markovič, Jozef Viskupič új megyefőnök kabinetvezetője tájékoztatta a SITA hírügynökséget.

 

 hirdetes_300x300  

A megyei hivatalban további változások is várhatók. Viskupič az új hivatali struktúrában több szekciót is meg kíván szüntetni, mert feleslegesnek tartja azokat.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy Berényi József (MKP) első megyefőnök-helyettes hány tanácsadót, munkatársat hoz magával. Kép: BJ fb-oldala

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy Berényi József (MKP) első megyefőnök-helyettes hány tanácsadót, munkatársat hoz magával.  Mint ismert, Berényi főállásban láthatja el a feladatát és komoly portfóliót kapott, mely nemcsak a két magyarlakta járást (Dunaszerdahely és Galánta) fedi le, hanem az egész megyét. Az MKP korábbi elnöke a magyarlakta területek szempontjából is fontos közlekedésért, oktatásért és iskolaügyért fog felelni.

 

Az év végével távozó személyek a korábbi megyefőnök, Tibor Mikuš közeli munkatársai voltak, néhányan még a HZDSZ-es időkből. Štaffa és Mikuš például a HZDSZ-ből való távozás után közösen alapították meg a nem túl sikeres Nová demokracia (Új demokrácia) pártot.

 

Webnoviny.sk/Körkép.sk

Nyitókép: webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!