A Dunán és a Duna World csatornán 20 óra 30 perctől élőben látható showműsorból négyen jutnak be a döntőbe.

A Dal 2018 első elődöntőjéből négy dal már bekerült a fináléba. Ma este újabb kilenc produkció lép színpadra: az AWS (Viszlát nyár), a Ceasefire X (Satellites), Horváth Cintia & Balogh Tomi (Journey – Break Your Chains), Horváth Tamás (Meggyfa), Király Viktor (Budapest Girl), Odett (Aranyhal), Szőke Nikoletta, Kökény Attila és Szakcsi Lakatos Róbert (Életre kel), Vastag Tamás (Ne hagyj reményt), valamint a yesyes (I let you run away). A Dal második elődöntőjének vendégfellépői Szekeres Adrien és Charlie lesznek.

 

A közönség három különböző módon pontozhatja a produkciókat és szavazhat kedvenceire: az Android és iOS platformra elérhető A Dal alkalmazáson keresztül, adal.hu weboldalon, valamint az adás ideje alatt a képernyőn látható alapdíjas telefonszámra küldött sms-ben.

 

A Dal 2018 döntőjét február 24-én rendezik, a fináléban már ott van Dánielfy Gergely (Azt mondtad), Süle Zsolt (Zöld a május), Heincz Gábor BIGA (Good Vibez) és a Leander Kills (Nem szól harang), ők a múlt szombati első elődöntőből kvalifikálták magukat. A fináléban nyolc dal közül kerül ki A Dal 2018 nyertese, így eldől, kié lesz Magyarország legjobb dala.

 hirdetes_300x300  

 

MTI

Nyitókép: adal.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!