Vasárnap délután 15:20-tól a Disznólegelőn lépett pályára a DAC a Slovan ellen. Bár a találkozón, leginkább annak első félidejében szimpatikusan játszottak Kalmárék, a  Slovan tudott csak a kapuba találni.

 

A hazaiak 2:0-ás győzelmével visszaszerezték a második helyet a tabellán.

 

Kifejezetten jó teljesítményt nyújtott a DAC az első félidőben. Bár a Slovan a 23. percben Holman Dávid góljával megszerezte a vezetést, ennek ellenére Kalmár, Pačinda, Herc és Černák folyamatosan nyomás alatt tartották Sulla kapuját.

 

 hirdetes_810x300  

Több támadást is csak az égszínkékek szabálytalanságai állítottak meg, melyekre nem érkezett bírói reakció. Kalmár Zsolt a 41. percben begyűjtötte sárga lapját, amire sem a helyszínen, sem a visszajátszáson keresztül nem sikerült rájönnünk, hogy miért.

 

 

A második félidőben Marco Rossi néhány cserével próbált változtatni a játékon, de a DAC kispadja sajnos úgy látszik, e téren még eléggé hiányos. A cserék nem tudtak frissítést hozni a játékba, a Slovan furalta a játékot és több veszélyes támadást vezetett Macej kapujára.

 

A második játékrészben talán csak Divković két óriási helyzete említhető.

 

Láthatóan frusztrálóan hatott a sárga-kékek játékára az is, hogy a bíró folyamatosan a Slovan javára fújt.

 

A kegyelemdöfést Mohammed Kadfi adta meg a 72. percben.

 

A Körkép élőben követte a mérkőzést a helyszínen. Percről-percre tudósításunk tele képekkel és videókkal alábbi cikkünkben tekinthetők meg:

 

Slovan – DAC 2:0 (képek, videók)

 

Körkép.sk

Nyitókép: körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!