A Tesla és a SpaceX atyjának korábban is voltak már furcsa ötletei, az azonban, ami most készül, minden eddiginél nagyobb őrültségnek tűnik: egy kiborgsárkányon dolgozik – írja a HVG.

 

Elon Musk bár elsősorban az űrutazásban és az önvezető autók gyártásában érdekelt, napjaink egyik legnagyobb gondolkodója hajlamos néha más irányokba is elindulni, kiváltképp akkor, ha üzleti érzéke is ezt súgja. Hogy vajon innen ered-e a néhány hónapja bemutatott lángszórója is, azt nem tudni, a terv mindenesetre bejött: ládaszámra vették tőle az eszközt.

 

A feltaláló Musk most megint munkába fogott, és a jelek szerint újabb, nem kevésbé őrültségnek tűnő termék van kilátásban. A gyártásról egyébként maga az alkotó számolt be Twitter-oldalán, bár a „bejelentés” inkább tűnhetne egyfajta médiaheccnek – ha nem tudnánk, hogy a korábban szintén annak gondolt lángszóró is elkészült, úgyhogy könnyen lehet, hogy végül ebből is lesz valami.

 

 hirdetes_810x300  

A valami egyébként, mint Musk is írta, egy kiborgsárkány, de hogy pontosan miről van szó, még nem tudni, a Tesla-vezér ugyanis csak annyit írt vonatkozó tweetjében, hogy „ó, apropó, egy kiborgsárkányt építek”.

 

Rögtön be is indult a találgatás, hogy mi lehet a rejtélyes eszköz – már ha egyáltalán valamilyen eszközről van szó. Egyesek úgy sejtik, hogy talán a lángszóró egy továbbfejlesztett változata van készülőben, mások viszont az űrbe küldött Teslával hozták összefüggésbe az újabb művet. Bízzunk benne, hogy néhány nap múlva többet tudunk majd.

Nyitókép és forrás: HVG

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!