Andrej Danko, a nemzetiek vezére szerint az SaS ellenzéki párt elnöke, Richard Sulík komikus, hogy már kormányt alakít, holott még meg sem nyerte a választásokat. Az esetleges együttműködésből nevetséges, hogy kizár egyes politikai pártokat, holott vele senki sem szeretne együtt dolgozni– nyilatkozta Andrej Danko (SNS) Sulík vasárnapi, a Markíza vitaműsorában elhangzott szavaira reagálva, amelyben kizárta az együttműködést az Andrej Danko vezette SNS-szel.

 

„A TA3 mai adásában bebizonyosodott, hogy Ľubomír Galko (SaS) nem konkurálhat Peter Gajdošsal (SNS), hogy Branislav Gröhling képviselő (SaS) nem képes szakmai beszélgetést folytatni sem Eva Smolíkovával (SNS), sem Martina Lubyovával (SNS-jelölt), és az SaS szerencséjére Jana Cigániková (SaS) nem jelent meg az RTVS-ben, hogy az egészségügyről vitázzon”

 

– üzente Danko Sulíknak, majd az ellenzéki vezért felszólította arra, hogy válogassa meg a szavait.

 

„Az SaS már Radičová kormányában is megmutatta, hogy nem tud komoly partnerként viselkedni. Nem okoz problémát, hogy ezt bárhol és bármikor személyesen is megmagyarázzam Sulík úrnak. Szlovákiában a politikának szakmainak és tisztességesnek kellene lennie, mindemellett pedig a problémák megoldására, nem pedig a vezetők civakodására kellene irányulnia“

 

 hirdetes_810x300  

– tette hozzá Danko.

 

Az SaS kizárta az együttműködést egy Andrej Danko vezette SNS-szel

 

Aktuality.sk/Körkép.sk

Nyitókép: Pluska.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!