A Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Kara a gödöllői Szent István Egyetemmel együttműködve Vidékfejlesztés szakot indít, míg a budapesti Corvinus Egyetemmel karöltve Kereskedelem és marketing szakot kezd a 2018/2019-es akadémiai évben.

 

Vidékfejlesztés újonnan akkreditált alapszintű tanulmányi programon a képzés három és fél éves, mely során a hallgatók ismereteket szereznek a vidékfejlesztés európai normáiról, az agrárgazdaságról, a vidékfejlesztési programok tervezésesről és megvalósításáról.  A Selye János Egyetem célja, hogy e szakon a hazai agráriumnak képezzen olyan szakembereket, akik lendületet adnak az ágazatnak. A Vidékfejlesztés szakot elvégző szakembereknek módjukban áll a termelésben, az agrárium háttérszakágaiban, mint a logisztikában, vagy az agrárturizmusban is elhelyezkedni.

 

olvasható az egyetem közleményében.

 

A Selye János Egyetem és a Szent István Egyetem, illetve a SJE és a Corvinus Egyetem közti megállapodások révén, a közös képzésekben résztvevő hallgatók mindkét egyetem oklevelét kézbe vehetik majd a tanulmányaik sikeres teljesítése után.

 hirdetes_300x300  

 

Kereskedelem és marketing szak is hiánypótló, Szlovákiában magyar nyelven egyedül a komáromi Selye János Egyetemen szerezhetnek képesítést ebben a szakirányban. Az újonnan akkreditált szak elvégzésének időtartama három és fél év, mely során a hallgatók szlovákiai és magyarországi tanároktól kapnak nemzetközileg elismert tudást. Ezzel a tanulmányi programmal a Selye János Egyetem nem titkolt célja, hogy nemzetközi szintű, a szlovák és a magyar nyelv mellett legalább egy idegen nyelvet bíró közgazdász utánpótlást neveljen Szlovákiában.

 

A képzéssel és a jelentkezéssel kapcsolatos bővebb információk az egyetem honlapján találhatók meg.

 

Körkép.sk/SJE sajtóhír

Nyitókép: Körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!