Művészek és előadók, figyelem!

 

Az Anna and the Barbies, az Erdélyi Médiatér Egyesület, a Mediaworks és a Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. tehetségkutatót hirdet.

 

Magyarország legemberszeretőbb és életigenlőbb fesztiválja, a Woodstock az ugaron várja azon legfeljebb tízfős társulatok, zenekarok, csapatok, művészeti műhelyek jelentkezését, amelyeknek komolyan vett szándéka, hogy a világot művészetével megmentse, megváltsa. Olyan elhivatott előadókat és lelkes őrülteket keresünk, akik szomjazzák a megmutatkozás lehetőségét.

 

E-mailben rövid bemutatkozást, projektleírást és világszépítési terveket várunk… esetleg képeket…, de a legjobb, ha küldtök egy motivációs videót.

 hirdetes_810x300  

 

Amit mi kínálunk:

 

– fellépési lehetőséget a Woodstock az ugaron fesztivál Talentum színpadán;

– heti belépőt és ingyenes sátorhelyet minden fellépőnek;

– útiköltség-térítést;

– a győzteseknek széles körű sajtómegjelenést.

Jelentkezni június 20. éjfélig lehet.

A fesztiválzsűri által kiválasztott produkciókat június 25-ig kiértesítjük.

 

Woodstock az ugaron 2018

 

Július 4–7. Ópusztaszer, négy nap tömény szabadság a pusztában.

 

 

A Woodstock az ugaron 2018- ban hatodik alkalommal tartja meg négynapos szabadságfesztiválját az ópusztaszeri Akhal Teke-ménesbirtokon, Szegedtől húsz kilométernyire. A fesztivál az Anna and the Barbies zenekar szervezése, amely egy alig százfős rajongói táborból nőtte ki magát többnapos összművészeti fesztivállá.

 

A több mint húszezer négyzetméternyi természetvédelmi terület ad otthont a fesztiválnak, ezen foglal helyet a nagyszínpad és másik tucatnál is több programhelyszín, a jurtaszállások, a kemping, egy kisebb tó is, na meg árnyékos fás, bokros, erdős részek. A helyszínen a fesztiválozók mellett továbbra is zavartalanul megfér a csodálatos ménes is, amely megadja a hely igazi ember és természetközeli hangulatát. A fesztivál sajátossága a helyszín egyediségén kívül az Anna and the Barbies különleges vendégszeretete. A zenészek, művészek, barátok itt mind ismerik egymást, és teljes lazaságban szórakoznak napokig egymással és a közönséggel.

 

Fellépők:

 

Vad Fruttik, Hiperkarma, Anna and the Barbies, Péterfy Bori & Love Band, 30Y, Ivan and the Parazol, Random Trip, Supernem, Soerii & Poolek, Elefánt, The Qualitons, Maszkura és a Tücsökraj, The Biebers, NAZA, Jónás Vera Experiment, Mörk, Hangácsi, Apey and the Pea, Grand Mexican Warlock, Frenk, Antonia Vai, River of Lust, Ék, Sean Darin, Gabriel B, Pianoset, Egyedi Peti, Ian ’O’ Sulivan, Baricz.

 

Négy napon keresztül folyamatos programok az alábbi helyszíneken:

 

 

Puszta Színpad, Jurta Színpad, Tábortűzi akusztik, Filmsátor, Előretolt Helyőrség irodalmi sátor, Kézműves hipszterdiszkó, Chillzóna, Talentum Színpad, Sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark, Csillagösvény Labirintus Öko Élménypark (A fesztivál területén kívüli helyszíneken – Sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark, Csillagösvény Labirintus Öko Élménypark –kedvezményes belépő vehető igénybe a karszalag felmutatásával.)

 

A fesztivál honlapja itt.

 

Jelentkezés, illetve a pályázattal kapcsolatos infók, kérdések: [email protected]

 

Körkép.sk/sajtohír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!