Tank, páncélkocsi és más haditechnika. Ezek láthatóak azokon a felvételeken, amelyek az Éjjeli Farkasok motorosbanda Nagyszombat melletti „telepéről” készült. A vélhetően drón segítségével készült felvételek nemrég keztek el terjedni az interneten, és sokak rosszallással nézik a Kreml és Vlagyimir Putyin orosz elnök által támogatott motorosok „gyűjteményét”.

 

Az Éjjeli Farkasokat paramilitáris szervezetként tartják számon. Minden évben keresztülmotoroznak Európán, többek között Szlovákián is. Idén júniusban nyitottak egy „európai fióktelepet” a Nagyszombat melletti Alsókorompán (Dolná Krupá).

 

Forrás: HNonline.sk

 

A felháborodást keltő fotók miatt a rendőrség ellenőrzést tartott a telepen, és hivatalos facebook facebookoldalán közölte, hogy tudott az Éjjeli Farkasok harci járműveiről.

 hirdetes_810x300  

 

„Kiselejtezett járművekről van szó, amelyek természetesen nem képesek tüzelni. Mint ahogy többször is hangsúlyoztuk, az egész helyszínt állandó megfigyelés alatt tartjuk, és ha törvénysértés bármilyen gyanúja felmerül, azonnal beavatkozunk”

 

írja a rendőrség.

 

A hatóságok állítják, eddig nem találtak törvénysértésre utaló jeleket, a haditechnikát illetően pedig történelmi jellegű tárgyakról van szó, amelyek megtekintését várhatóan ősszel a nyilvánosságnak is lehetővé teszik.

 

 

Forrás: HNonline.sk
Fotó: HNonline.sk

 

HNonline.sk

Nyitókép: HNonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!