A magyar sajtóban felröppent a hír, hogy a MOL Vidi leigazolná a DAC válogatott védőjét, Ľubomír Šatkát.

 

Šatka, aki vitathatatlanul alapember a DAC-ban, 2020-ig köti szerződés a dunaszerdahelyi klubhoz, ám a fociclub.hu információi szerint a MOL Vidi még a héten öt új igazolás bejelentését tervezi, köztük a DAC-játékosét is.

 

A szlovák sportportálok a hírrel kapcsolatban kiemelik, hogy a fiatal tehetség, akit Ján Kozák szlovák szövetségi kapitány eddig háromszor hívott be a felnőtt keretbe, nem az egyedüli szlovák lenne Székesfehérváron, hiszen a Vidi kapusa Tomáš Tujvel is szlovák.

 

 hirdetes_810x300  

A fociclub.hu szerint Kovács Zoltán, és Marko Nikolics is arról beszélt a héten, hogy erősítésekre van szüksége a klubnak.

 

„Miután az idegenlégiósok száma korlátozott a magyar mezőnyben, így vagy pár külföldit elengednek, vagy magyar felmenőkkel rendelkező határon túli focistát szerződtetnek. Miután az sem érdekes a magyar felmenőkkel rendelkező játékosoknál, hogy esetleg játszottak hazájuk nemzeti csapatában, így akár válogatottak is jöhetnek. A legkönnyebb magyar felmenőket találni a szlovák és román piacon. Ha kicsit is megvizsgálják, jó eséllyel találnak majd Ľubomír Šatkánál is.”

 

írja a portál.

 

fociclub.hu, Körkép.sk

Nyitókép: sport.sk

Megosztás:
Címkék: DAC mol vidi satka

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!