Szombaton, szeptember 15-én a Disznólegelőn csap össze a Slovan és a DAC a Fortuna Ligában. A szervezők a komoly biztonsági intézkedéseket hoztak a hétvégi rangadóval kapcsolatban.

 

A mérkőzést 2018. szeptember 15-én, szombaton 16:45 órai kezdettel a pozsonyi Disznólegelő (Pasienky) stadionban rendezik. Az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a rendőrség a találkozót kockázatos sporteseménynek nyilvánította. Ezért szigorú biztonsági intézkedések lépnek érvénybe a mérkőzés előtt, alatt és után is. A törvény megszegése akár 1 500 euró pénzbírságot és 5 év sportrendezvénytől való eltiltást is eredményezhet.

 

stadion kapui egy és fél órával a mérkőzés előtt, 15:15-kor nyitnak. A stadionba lépéskor minden szurkolónak alá kell vetnie magát a biztonsági ellenőrzésnek, amely azon tiltott tárgyak keresésére irányul, amelyek a stadion minden egyes bejáratánál, illetve a belépőjegyen ábrázolva vannak. A hazai klub figyelmezteti a szurkolónkat, hogy a mérkőzésre tilos bevinni más államok szimbólumait.

 

 hirdetes_400x285  

Az YBS Fanklub vonatos utazást szervez a szombati rangadóra. A részletekért kövesse az YBS fanklub hivatalos Facebook profilját.

 

Az FC DAC 1904 szurkolóinak beléptetése

 

– A szurkolóknak szánt belépők elővételben megvásárolhatók; a szurkolók beléptetése a stadion kijelölt szektorába csak ezen belépők a rendezőknek való felmutatása után, és csak a Kaufland bevásárló központ (Trnavská cesta) felől lehetséges. Ez a terület csak a DAC szurkolói számára lesz fenntartva a szlovák rendőrség felügyelete alatt.

 

– Ezen a fizetett parkolón (3 euró az egész meccs idejére) csak a DAC szurkolói parkolhatnak.

 

– Belépőjegyeket a mérkőzés előtt a helyszínen a DAC alkalmazottjai értékesítenek. A látogatási rend értelmében ezek megvételénél, valamint a belépésnél mindenki köteles felmutatni a személyi igazolványát (útlevelét), gyermekek esetén az egészségügyi kártyát. A belépőjegy ára egységesen 5 euró. A nagy érdeklődésre, valamint a belépőjegyek limitált számára való tekintettel javasoljuk, hogy használják ki az elővétel lehetőségét.

 

– Minden szurkoló köteles betartani a stadionban érvényes biztonsági intézkedéseket és előírásokat

 

Biztonsági zónák; ellenőrzés

 

– A-Zóna – a stadion előtti kijelölt hely – minden személy köteles felmutatni a vendégszektorba érvényes jegyét és személyi igazolványát (útlevelét, gyermek esetén az egészségügyi igazolvány). 15 évnél fiatalabb személy nagykorú felügyelete nélkül nem léphet be a stadionba (még érvényes jeggyel sem).

 

– B-Zóna – belépés a stadionba, forgóajtók – minden érvényes belépővel és a fent említett kellékekkel rendelkező személy köteles áthaladni a forgóajtókon (turniket), és alávetni magát a biztonsági vizsgálatnak, ahol minden, az információs táblán feltüntetett tiltott tárgyat elkoboznak. Parfümök, dezodorok és palackozott italok behozatala tilos! A stadionba csak olyan személy léphet be, aki nem áll nyilvánvalóan alkohol, vagy kábítószer hatása alatt, és a biztonsági ellenőrzés nem mutatja ki a hasonló termékek használatát.

 

– Ellenőrizve lesz a koreográfia minden eleme, transzparensek, bannerek és zászlók, melyeknek nem lehet tömör rúdjuk, mely fegyverként használható. Abban az esetben, ha az említett tárgyakon gyalázó, sértő szavak olvashatók, illetve olyan ábrázolások, jelek, állami szimbólumok láthatók, melyek a rendezvény rendjének megzavarására alkalmasak, elkobzásra kerülnek, és azok a személyek, akik megpróbálják bevinni az említett tárgyakat a stadionba, nem lesznek beengedve.

 

forrás: fcdac.sk

 

fcdac.sk

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:
Címkék: DAC Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!