Ma a brüsszeli Anderlechtet fogadja a nagyszombati Spartak az Európa Liga D-csoportjának mérkőzésén. A belga csapatot természetesen foglalkoztatta a sok kritikát begyűjtő nagyszombati pálya állapota.

 

Annak ellenére, hogy a Spartak mindenkit biztosított arról, hogy a City Aréna játéktere már sokkal jobb állapotban van, mint az ezt megelőző időszakban, az Anderlecht képviselői nem ennyire optimisták.

 

Hein Vanhaezebrouck, a csapat vezetőedzője a mérkőzés előtt kiemelte, hogy mind a két fél számára egyformák a feltételek, ennek ellenére kifogásolhatónak tartja a pálya minőségét.

 

 hirdetes_810x300  

„Hallottunk arról, hogy az itteni gyep nincs a legjobb állapotban. Megnéztük, hogy milyen állapotban volt a Nagyszombat előző európai szereplései alkalmával, és láttunk több fotót és videót is róla. Észrevettük, hogy a fű ebben a stadionban egyre rosszabb”

 

nyilatkozta az 54 éves belga szakember, aki azt is elmondta, hogy emlékei szerint pár éve a KAA Gent is hasonló gondokkal küszködött, és akkor az UEFA nem ismert pardont.

 

„De hát a pálya állapota olyan, amilyen, és a feltételek egyformák a Nagyszombat és a mi számunkra is. A játékosoknak bizonyítaniuk kell, hogy ilyen pályán is tudnak játszani.”

 

mondta.

 

Tisztára mint Shrek…, fotó forrása: cas.sk

 

sport.sk

Nyitókép: sport.sk

Megosztás:
Címkék: gyep spartak zöld

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!