Gyermeket vár Meghan sussexi hercegnő, Harry herceg felesége. A hírt hétfőn jelentette be rövid közleményben a Kensington-palota, a házaspár londoni rezidenciája.

 

A kétsoros közleményből egyelőre csak annyi derül ki, hogy a gyermek érkezése tavasszal várható.

 

 

Harry herceg – II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia – május 19-én esküdött örök hűséget Meghan Markle amerikai színésznőnek Windsor ősi királyi kastélyában. Az esküvő után az uralkodó a Sussex hercege, valamint hercegnője címet adományozta nekik.

 hirdetes_810x300  

 

Harry és Meghan első gyermeke a hetedik helyet foglalja majd el a brit trónutódlási sorban, majdani nagypapája, vagyis Károly trónörökös, valamint Harry bátyja, Vilmos herceg, Vilmos három gyermeke, valamint édesapja, a trónöröklési sorrendben hatodik helyen álló Harry után.

 

A bejelentés már sokan vártak, hiszen hetek óta pletykálták, hogy Meghan várandós. Hétvégi szettje szintén olaj volt a tűzre, Eugénia hercegnő esküvőjén viselt bő kabátja szinte teljes mértékben elfedte alakját. A pár egyébként épp a menyegzőn árulta el a családtagoknak, hogy érkezik a trónörökös.

 

Fotó: Getty Images/Pool/Samir Hussein

 

Meghan és Harry azért várt a gólyahírrel, mert túl akartak lenni a 12 hetes ultrahangon, ahol minden rendben találtak a picinél, aki várhatóan április végén születik meg. Egyelőre a kismama is majd kicsattan, erről tanúskodnak a hétfőn Sydney-ben róla készült fotók.

 

Körkép.sk/Daily Mail

Nyitókép: Soap Dirt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!