Megvonták a CNN egyik prominens riorterétőt a Fehár Házba szóló belépőt. Trump keményen bírálta az újságírót „viselkedése miatt”.

 

Megvonták Jim Acosta CNN-es riporter belépőjét a Fehér Házba egy szerdai szóváltás miatt. Trump és Acosta között azután alakult ki szócsata, hogy Acosta rákérdezett Trumpnál a közép-amerikából érkező migránskaraván ügyére. Természetesen, jó balliberális szokás szerint a kérdés több személyes véleményt tartalmazott, mint megválaszolandó kérdőmondatot.

 

Trump megelégelte Acosta mondandóját, és megkérte, adja át a mikrofont. Mikor a CNN riportere még akkor sem akart megválni a mikrofontól, mikor a Fehér Ház sajtóosztályának egyik alkalmazottja, egy fiatal hölgy akarta azt továbbadni a következő kérdezőnek )Acosta állítólag megragadta a karját). Trump félreállt a pódiumtól, jelezve, hogy Acosta hiába erőlködik, nem hajlandó vele beszélni.

 

 hirdetes_810x300  

Az amerikai elnök ezután odaszólt Acostának, hogy egy durva és szörnyű ember, és szégyen a CNN-re nézve, hogy ott dolgozik. Az incidens után megvonták Acosta belépőjét. A lépést a CNN természetesen elítélte, a demokratapárti hírtelevízió szerint Trump sajtó elleni támadásaival már túl messzire ment.

 

 

Körkép.sk

Nyitókép: TA3.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!