Nyitókép: Twitter

 

Míg Melanie Trump tavaly a tradíciók előtti tisztelet jegyében dekorálta a Fehér Házat, addig idén, Amerika kincsei adják a témát. Ami azonban közös pont, hogy ezúttal is belecsempészett némi horrorisztikus elemet.

 

A first lady tavaly a félelmetes árnyékokat adó hófehér fákkal a Karácsonyi lidércnyomás című film hangulatát alkotta meg, idén pedig vérvörös fenyők sorakoznak az egyik folyosón, mely a legtöbb kommentelőt leginkább A szolgálólány meséjére emlékeztette. A főbb elemek azonban ezúttal is a klasszikus vonalat képviselik, melyekkel az ország “egyedülálló öröksége” előtt tisztelegnek.

 

 hirdetes_300x300  

Az előcsarnokban piros üveggömbökkel díszített fák sorakoznak, mely a tekintetet a Kék szobában felállított, 5,5 méter magas, Fraser-jegenyefenyőig vezeti. Ezt  a fát 152 méternyi kék bársonyszalaggal, arany gömbökkel és az államok nevét viselő díszekkel dekoráltak.

 

 

A téma jegyében olyan műemlékeket formázó mézeskalács házak kerültek kiállításra, mint a Capitolium, a Lincoln, a Washington vagy a Jefferson emlékmű, illetve a Fehér Ház. A szobákba a kandallók felett elhelyezett, az USA nagyvárosait mintázó, megvilágított dekorációs elemek varázsolnak még különlegesebb hangulatot.

“Az év legörömtelibb része, amikor díszíthetjük a Fehér Házat, az idei dekorációnk pedig tiszteletben tartja a népünk szívét és szellemét. Szeretném minden önkéntesnek és dekoratőrnek megköszönni, hogy megalkották a ház karácsonyi hangulatát. A családom nevében pedig szeretnék kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánni”

 

– nyilatkozta Melania az ünnepi dekor leleplezésekor.

 

 

Hirado.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!