Nyitókép: sport.aktuality.sk

 

Az olasz calciomercato.com értesülései szerint a szlovák válogatott kapuőr, Martin Dúbravka még a januári átigazolási időszakban csapatot válthat. A Newcastleban remek teljesítményt nyújtó 29 éves kapust az olasz sajtó szerint Szczesny helyettesévé szemelték ki.

 

A sport.sk megkereste Dúbravkát is, aki azt mondta, örül a vele kapcsolatos híreknek, de egyelőre semmi konkrétumról nem tud beszámolni.

 

A kapus nemrég érkezett a szarkákhoz, ahol azonnal stabil alapember lett. A Premier League őszi szezonjában eddig minden mérkőzésen pályára lépett. És bár a korábban nemzetközi kupaálmokat dédelgető Newcastle a tabella második felében tanyázik, a szlovák kapus jó teljesítményével már felhívta magára a topcsapatok figyelmét.

 hirdetes_400x285  

 

Martin Dúbravka a Körkép.sk olvasóit üdvözli a 2018. november 10-i Newcastle – Bournemouth Premier League találkozó előtt. Kép: Körkép.sk
Martin Dúbravka a Körkép.sk olvasóit üdvözli a 2018. november 10-i Newcastle – Bournemouth Premier League találkozó előtt. Kép: Körkép.sk

 

Könnyen lehet tehát, hogy Dúbravka rövidesen Cristiano Ronaldo csapattársa lesz. A magunk részéről megerősíthetjük, hogy Dúbravka rendkívül népszerű a szurkolók körében. Legutóbb a Newcastle – Bournemouth találkozón november 10-én a Körkép.sk kérésére is készségesen odajött fényképezkedni, kesztyűjét pedig odaadta egy ifjú kapuspalántának.

 

St. James Park, a Newcastle otthona. Kép: Körkép.sk

 

Körkép.sk/Sport.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!