Egy nappal 50. születésnapja előtt közleményt adott ki Michael Schumacher családja az egykori forma-1-es pilóta facebook-oldalán.

 

5 év telt el azóta, hogy Schumi súlyos síbalesetet szenvedett, azóta pedig csak minimális információ látott napvilágot vele kapcsolatban, családja teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől.

 

„Nagyon boldogok vagyunk, amiért holnap veletek közösen ünnepelhetjük Michael ötvenedik születésnapját, valamint szívből köszönjük azt, hogy ezt együtt tehetjük meg – olvasható a bejegyzésben. – Michael boldog lehet mindazért, amit elért, ahogy mi is azok vagyunk. Ezért emlékezünk meg a sikereiről a Michael Schumacher privát kiállítással Kölnben és azzal, hogy emlékeket osztunk meg a közösségi médiában, valamint folytatjuk a jótékonysági munkát a Keep Fighting-alapítványon keresztül.”

(…) „Biztosak lehettek benne, hogy a legjobb kezekben van, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk neki. Kérjük, értsétek meg, hogy Michael kívánsága szerint az egészségi állapotát érzékeny témaként kezeljük, ahogy azt mindig is tettük. Emellett megköszönnénk a barátságotokat, és egészségben gazdag, illetve boldog 2019-es évet kívánunk.”

 

 hirdetes_300x300  

 

A hétszeres világbajnok autóversenyző születésnapja alkalmából egy hivatalos alkalmazás is letölthető lesz, melyben a rajongók visszanézhetik és újraélhetik a versenyző sikereit. Az applikáció január 3-án jelenik meg.

 

Brit sajtóértesülés: Nem gépek tartják életben Schumachert

 

Körkép.sk, nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!