Nyitókép: Ján Krošlák 

 

Zsebtolvajok kézre kerítésében kér segítséget a rendőrség. Az egyik pozsonyi bevásárlóközpont kávézójában két férfi eltulajdonított egy pénztárcát, amiben 19 500 euró volt. A rendőrség a közösségi oldalán számolt be a lopásról, ahol egyben a nyilvánosság segítségét is kérte.

 

„A pénztárca tulajdonosának a kabátja belső zsebében volt a tárcája. A kabátját a szék háttámlájára akasztotta fel, s innen lopták ki a tárcát. Az esettel kapcsolatban arra szeretnénk kérni a nyilvánosságot, hogy azok, akik felismerik a pénztárca tulajdonosa mögött ülő két férfit, jelentkezzenek a rendőrségnél”

 

– írja a rendőrség a közösségi oldalán.

 hirdetes_810x300  

 

Ha bárki bármilyen információval rendelkezik, hívja a 158-as telefonszámot, vagy írjon üzenetet a rendőrség Facebook-oldán.

 

Krádež takmer 20 000 eur

Z VRECKA BUNDY MU UKRADLI PEŇAŽENKU S TAKMER 20 000 EUR V HOTOVOSTIV kaviarni v Bratislave v obchodnom centre došlo ku krádeži peňaženky s hotovosťou vo výške 19 500 eur. Jej vlastník mal peňaženku vo vnútronom vrecku bundy, ktorú mal prevesenú na stoličke. V súvislosti s prípadom žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení dvoch osôb, ktoré sedeli hneď za majiteľom peňaženky. Akékoľvek informácie volajte na 158 alebo píšte tu do súkromnej správy na Facebooku. Ďakujeme.

Gepostet von Polícia Slovenskej republiky am Donnerstag, 10. Januar 2019

 

Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!