A szombati tüntetésekből látható, hogy elkezdődött az európai parlamenti (EP-) választások kampánya, amelyre Soros György is mozgósít – jelentette ki a kormányszóvivő budapesti sajtótájékoztatóján.

 

Hollik István úgy vélekedett: teljesen nyilvánvaló, hogy a munka törvénykönyvének módosítása csupán ürügy.

 

A magyar kormányzat Soros kampányával nem akar foglalkozni, azt viszont sajnálja, hogy van néhány olyan szakszervezet, amely „asszisztál” a „bevándorláspártiak” kampányához – fogalmazott.

 

 hirdetes_810x300  

Kérdésre felelve Hollik István közölte, hogy nincs újdonság Ahmed H. ügyében, továbbra is tárgyalnak Ciprussal. Ameddig az egyeztetések le nem zárulnak, a szír férfi idegenrendészeti őrizetben marad – tette hozzá.

 

A kormányszóvivő kijelentette: képmutatónak és visszataszítónak tartják, hogy azok, akik korábban kiálltak Ahmed H. szabadon bocsátásáért – például Judith Sargentini holland zöldpárti képviselő -, most nem jelentkeznek, hogy be szeretnék fogadni a szír férfit.

 

„Kicsit hasonlít ez az ügy ahhoz, hogy Soros György tiltakozik a kerítés ellen, de természetesen a saját házát kerítéssel veszi körül” – mondta Hollik István.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!