A DajmeJedlo.sk portál szerint – amely az ételek házhoz szállításának legnagyobb portálja – tavaly havonta 450 százalékkal emelkedtek az ételrendelések számai a 2015-ös évhez viszonyítva. Tehát tavaly az emberek a DajmeJedlo.sk-n több ezer ételt rendeltek meg különféle éttermekből.

“Az emberek egyre jobban hozzászoknak ahhoz, hogy az interneten keresztül rendeljék meg az ételt, ez pedig megkönnyíti a mindennapi életüket. A vásárlók közé nemcsak az Y és a Z generáció tartozik, akiknek a modern technológia és az online szolgáltatások mindennaposak, hanem a menedzserek is, akik munkába rendelik az ételeket. Tavaly a vevők körében a gyesen lévő anyukák száma is megnövekedett, akik a házhoz szállított ételekkel a család mindennapi életét próbálják megkönnyíteni”

 

– magyarázza a DajmeJedlo.sk marketingmenedzsere, Lenka Dzurendová. Tavaly a top 10 legkedveltebb ételek közé a sushi, a kebab, a pizza és a burgerek tartoztak.

A DajmeJedlo. sk-n a megrendelések 30 százaléka okostelefonokról érkezik. “Kulcsfontosságú újítás lesz idén tavasszal az, hogy egy új mobilalkalmazást indítunk, amely a rendelést még inkább meggyorsítja és megkönnyíti” – teszi hozzá Dzurendová.
Forrás és nyitókép: teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!