Tim Dunn bárpincér elárulta, melyek azok az italok, amelyeket ha bárba megyünk, inkább kerüljünk. Lássuk az érveket és a “tiltólistára” tett öt italt!

 

Bármi, ami jeges

 

Főként akkor, ha a jég jégkásakészítő gépben készült. A gépeket rendkívül ritkán tisztítják, így amikor majd egy Margaritát rendelsz jéggel, gondolkodj el azon, hogy a koktélon kívül még mi minden úszkálhat az italodban…Mit rendeljünk helyette? Kevert italokat.

 

 hirdetes_300x300  
Fotó: bekesipalinka.hu

Bor

 

Amennyiben borkedvelő vagy jó, ha tudomásul veszed, hogy a legtöbb bárban csupán a „legolcsóbb borokat” kínálják. És mindenki tudja, hogy a legolcsóbb borok tudják a legnagyobb másnaposságot okozni. Mit rendeljünk helyette? Jim Beamet.

 

Tejes koktélok

 

A bárpincérek bizonyos okokból igencsak idegenkednek a tejes italoktól. A legtöbb bár nagyon ritkán használ tejet, így a kínálatuk korlátolt, rosszabb esetben a tej lejárt szavatosság közeli. Mit rendlejünk helyette? Sört vagy cukrozott szélű pohárban kínált vodkát.

 

Fotó: westendleroy.hu

 

Csapolt sör

 

A csapolt sör a hordóból a sörcsőbe vándorol. Amennyiben nem tisztítják rendszeresen, rengeteg nem kívánatos baktériumot és mikroorganizmust vehettek magatokhoz. Mit rendeljünk helyette? Üveges sört.

 

Mojito

 

A bárok többségében nincs megfelelő alapanyag ahhoz, hogy ezt az italt kellőképpen elkészítsék. Ki szeretne mojitot inni fonnyadt mentából és silány citrusfélékből? Sajnos sok bárban ez a valóság. Helyette rendelj Bacardit vagy diétás Colát, ami a bárpincérnek a legegyszerűbb, neked pedig a leggyorsabb megoldás.

 

Fotó: HellaWella

 

Forrás: HNonline.sk

Nyitókép: maitainola.it

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!