Amíg a múltban az internetes vásárlás során általában elektronikai eszközöket, könyveket vagy éppen parfümöket vásároltak az emberek, addig napjainkban az élelmiszerek és a kisebb apróságok internetes beszerzése vált a legjellemzőbbé.

 

Az alkohol és a kávé vezeti a toplistát

 

Az online vásárlás Szlovákiában is egyre népszerűbb. Erről az újfajta irányvonalról pedig a Heureka.sk internetes összehasonlító portál készített összeállításokat. A Heureka.sk ranglistája szerint a szlovákiaiak az ital és az étel szekciókon belül leginkább alkoholt, kapszulás vagy szemes kávét, természetes édesítőszereket és az ehhez hasonló apróságokat vásárolják a leggyakrabban.

Az „élelmiszer” kategórián belül rendkívül népszerűek a bébiételek, amit rendszerint az anyukák vásárolnak. A portál szerint azonban olyan élelmiszereket is lehetséges az interneten beszerezni, mint például a gabonafélék, szárított termések, tésztafélék, rizs, hüvelyesek, dzsemek, mézek, bio- és különféle konzervált élelmiszerek.

 hirdetes_810x300  

Mindemellett a vásárlók az élelmiszerek mellett továbbra is nagymértékben keresik a hobbi, az egészség és a kozmetika kategóriájába tartozó árukat is.

 

Forrás: teraz.sk

Nyitókép: ecocafe.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!