A Heineken Románia és a Csíki Sör manufaktúra váratlanul bejelentették, hogy megállapodtak egymással. Minden peres ügyüket megszüntetik. A Csíki Sör köszönetet mondott a magyar kormánynak, és Hódmezővásárhelynek is a támogatásért.

 

Megegyezett a Csíki Sör márkanév használatáról a Heineken Románia és az Igazi Csíki Sört levédő Csíki Sör Manufaktúra. A két cég magyar és angol nyelvű közös közleményét a Csíki Sör Manufaktúra tette közzé hétfőn a közösségi oldalán.

 

A felek megegyeztek abban, hogy a Ciuc és a Csíki Sör márkanevek egymás mellett békében meg fognak férni a piacon.A megegyezés része az is, hogy minden peres ügyet a felek egymás ellen megszüntetnek. A közlemény szerint a mindkét fél részéről tanúsított kompromisszumos kiegyezés után a két cég bizakodóan néz a jövőbe és ezután több időt és energiát tud arra szánni, amihez a legjobban értenek: a sör készítéséhez. 

 

 hirdetes_400x285  

A Csíki Sör azt is kiemelte, hogy szeretnék megköszönni minden támogatójuknak, így Magyarország kormányának is az önzetlen segítséget. Nélkületek nem sikerült volna! Köszönjük! És köszönjük Hódmezővásárhely!

 

Origo.hu
kép: hvg.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!