A Lidl üzletlánc e-shopokat tesztel Csehországban. Az internetes boltot egyelőre az alkalmazottak tesztelik , ám az ősz folyamán a vásárlók számára is szeretnék elérhetővé tenni.

 

A Csehországban elindított e-shop a Lidl negyedik internetes boltja, míg Közép- és Kelet-Európában az első – írja a Novinky.cz.

 

A tesztüzemmód teherpróba lesz a pilzeni logisztikai központ számára. „Bízom benne, hogy a 9500 alkalmazottat és legközelebbi rokonaikat számláló tesztüzemmód alaposan leteszteli az összes rendszert nemcsak az e-shop oldalán, de a logisztikai központunkban is” – mondta a cseh Lild főnöke, Pavel Stratil.

 

 hirdetes_400x285  

Az utóbbi években a webshopok Csehországban rendkívüli népszerűségnek örvendenek, ezért az elmúlt időszakban már friss élelmiszerekkel is bővítették az e-shopok kínálatát. Nyugati szomszédainknál e-shopokat üzemeltet például a Rohlik.cz és a Kolonial is. A nagy külföldi üzletláncok közül pedig a Tesco.

 

A Lidlt pár héttel ezelőtt rendkívül sok kritika érte amiatt, hogy a görög hét keretein belül kiretusálta az akciós újságjaiban a görög templomok keresztjeit. Ezért a tettéért nemcsak a cseh földművelésügyi miniszter, de a prágai érsek is kritikával illette. A Lidl központi vezetése azt ígérte, hogy minél előbb helyreállítja a görög termékek csomagolásain szereplő templomok keresztjeit.

 

Forrás: Novinky.cz/Aktuality.sk

Nyitókép: firmy.cz

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!