Vladimír Poór nagyszombati nagyvállalkozó eladta a City Aréna bevásárlóközpontot. Az év egyik legjelentősebb ingatlan-tranzakciójáról sajtóközleményben informálták a nyilvánosságot.

 

Az adás-vétel részleteiről üzleti titokra hivatkozva nem nyilatkoztak, így nem tudni, hogy mennyiért cserélt gazdát a bevásárlóközpont, melyet Poór az ismert befektetőnek és milliomosnak, a szlovák Peter Korbačkának adott el.

 

Korbačka, aki a J&T Real Estate igazgatótanácsának elnöke így az Eurovea mellett újabb attraktív projekttel bővítette portfólióját a szlovákiai piacon.

 

 hirdetes_400x285  

„Eladtam egyet a portfóliómban szereplő cégeimből. Örülünk, hogy szlovák befektetőnél maradt”

 

nyilatkozta Poór az ügyletről. A bevásárlóközpontot egyébként 3 éve nyitották meg a nyilvánosság előtt.

 

forrás: hnonline.sk

 

Poór ugyanakkor bízik Nagyszombat városának potenciáljában és a kiskereskedelmi szegmens fenntartható növekedésében a térségben.

 

„A City Aréna teljes mértékben a városközpontban helyezkedik el, a minőségi kialakítása, a bérbeadott helyiségek 100 %-os kihasználtsága és a szomszédos stadionnal való összhatása a feltételei, hogy továbbra is sikeres lesz az üzemeltetése.”

 

nyilatkozta Poór.

 

A City Arénában 108 üzlet ill. étterem található, körülbelül 29 500 négyzetméternyi területen. Üzembe helyezése óta szinte kivétel nélkül 100 %-kos a kihasználtsága.

 

A projekt építésekor mintegy 80 millió euróba került. Az Anton Malatinský stadionnal karöltve a kész komplexum elnyerte az Év Épülete címet.

 

hnonline.sk

Nyitókép: hnonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!