A legjobb, legérdekesebb, legviccesebb videók, amelybe a hét során belefutottunk. A kolbászoló Kamarás Ivántól az öngyilkoshajlamú kamcsatkai havasi nyulakig.

1. Kamarás Iván orosz oligarchaként majszolja a Klinszkij-kolbászokat. Az orosz húsüzem reklámfilmjének több magyar vonatkozása is van, hiszen a főszereplőn túl a kisfilmet a szabadkígyósi Wenckheim-kastélyban forgatták, és az uraság gyermekei mögött álló angol nevelőnőt szintén magyar, Barabás Nikolett modell alakítja. A sztori szerint míg a többi milliárdos olajvezetékekbe fektet, addig a főhősünk egy olyan csőbe, amely a birtoka bármelyik pontjára szállítja a kedvenc kolbászát (virslijét, szalámiját).

2. Csuja Imre UFO slágert szaval. A NuHeadzTv ismert személyiségekkel szavaltatja el a 90-es évek leggagyibb számait. Előbb Szilágyi Csenge robbantott egy hatalmasat a Szomorú szamurájjal, majd Csuja Imre szavalja őrülten komoly arccal, hogy „kend be a hátam és szeress bátran, hisz a szerelem is napolaj!”.

3. A Fülöp-szigeteki műugrók hatalmas esése a Délkelet-ázsiai Játékokon, Szingapúrban. Fájdalmas nézni is.

  hirdetes_300x300   

4. Kamcsatkai adrenalinfüggő nyúl fut be a lavinába, dob néhány hajmeresztő szaltót, majd leelőzi a hógörgeteget.

5. Maradunk még egy kicsit az állatos tematikánál.  Bemutatjuk nektek Grizzlert, a világ eső négylábú profi fotósát.  Fotózni általában olyan témákat szoktunk, amelyek érzelmileg hatnak ránk. Az erős érzelmek pedig megnövelik a pulzusszámot. A Heartography most lehetővé teszi, hogy négylábú kedvenceink is lefotózhassák, mi okoz számukra örömet. A speciális eszköz egyik oldalán a pulzusmérő, a másikon pedig a fényképezőgépnek kialakított tok található – vagyis magas pulzusszámnál simán lő a kedvencünk (vagyis pontosabban a gép automatikája) egy képet. Így lesz a házőrzőből phot-dog-rapher.

Lengyel Diana

Ne maradj le semmilyen újdonságról – kövess minket FacebookonTwitteren, és Tumblren is! Ha pedig kíváncsi vagy a szerkesztőségi kulisszatitkokra, látogasd meg Instagram oldalunkat!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!