Az amerikai énekesnő és a tibeti szellemi vezető közösen szerepelt egy fórumon. A videó felbőszítette a kínai rajongókat.

 

Bjork, az Oasis, vagy a Maroon 5 után Lady Gaga a következő a sorban, aki ilyen sorsra jutott. A kínai hatóságok listára tették, zenei repeortoárját pedig teljesen betiltották. Pedig Lady Gaga a legnépszerűbb énekesnők közé tartozott az országban.

 

A dalai láma egy amerikai konferencián Indianapolisban helyi polgármesterek részvételével a világban uralkodó erőszakról és az együttérzés fontosságáról beszélt. Lady Gaga saját közösségioldalán egy videót tett közzé a dalai lámával, melyen kérdéseket tesz fel neki, melyeket a közösségi hálón kapott.

 

 hirdetes_300x300  

 

Ez az egyébként a belső megtisztulásról, a meditációról szóló videó haragította fel a kínai rezsimet. Szerintük a dalai láma szeparatista, akinek célja TIbet elszakítása Kínától. A dalai láma állítása szerint a tibetieknek önrendelkezést, nem pedig függetlenséget szeretne.

 

Lady Gaga rajongói közül többen meglepődtek az énekesnő reakcióján. Egyesek szerint buta volt, mások szerint „nem gondolt a kínai rajongóira.”

 

SME.SK

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!