Néhány napja eltűnt minden, eddig Totova néven futtatott Tóth Gabis tartalom a közmédia felületeiről. Elérte volna célját a felvidéki magyarok részéről meghirdetett bojkott? A kezdeményezéshez azóta sokan csatlakoztak az egész Kárpát-medencéből.

 

Amint arról korábban beszámoltunk, Tóth Gabi, az ismert magyarországi énekesnő és zsűritag úgy döntött, arculatot vált, és a későbbiekben Totova néven folytatja pályafutását. A lépés hatalmas felháborodást váltott ki a felvidéki magyarok körében, a Körkép.sk-n megjelent cikkünk után a Facebookon is tiltakozás indult Totova bojkottálására.

 

A pirossal linkelt Facebook-oldalon nyomon lehet követni minden ezzel kapcsolatos tartalmat. És bár az énekesnő az elmúlt hetekben úgy gondolta, erővel át tudja vinni amit kitervelt, ráadásul nővére, Tóth Vera is teátrálisan felvette a Totova nevet, úgy néz ki, az egész Totova projekt befuccsot.

 

 hirdetes_810x300  

A médiaklikk.hu oldalon a mai, harmadik élő válogató show-versenyzői bemutatóján már eredeti nevével szerepel az énekesnő. Ugyanúgy minden, vele kapcsolatos leírásból eltűnt a felvidéki magyarokra nézve sértő megnevezés.

 

Az eddig Totova néven futtatott énekesnő a közmédia felületein újra eredeti nevével szerepel. Kép: mediaklikk.hu
Ilyen volt, ilyen lett. A felső zöld keretben még a néhány nappal ezelőtti Totova név, alább pedig az aktuális tartalom. Kép: mediaklikk.hu

 

Tóth Gabi csütörtökön a közösségi oldalán már szintén a Totova név nélkül tette közzé lemezborítóját.

 

Tóth Gabi csütörtöki facebook-posztjának lemezborítóján már nem szerepel a Totova név. Kép: Facebook

 

Elérte volna a célját a felvidéki magyarok bojkottja?

 

A Dal 2017 ma esti adásában 19.30-tól a Dunán kiderül.

 

Körkép.sk

 

További ajánlott cikkek:

 

Tóth Gabi Totova – avagy a celebhülyeség határa

 

Tóth G. a mellei után megcsináltatta a nevét is

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!