Az alig hatéves komáromi Hodek Áron már túl van az első koncertjein.  Amióta a páratlan zenei hallású kisfiú megkedvelte a gitárt, elválaszthatatlan társai lettek egymásnak. Már 3-éves korában pengette a gitárt, hatalmas örömet okozva ezzel szüleinek. Családjában azonban a tehetség nem jelent semmi rendkívülit.

 

A Komáromban élő szülők, Andrea (40 éves) és Szilárd nagy zenei tehetséggel megáldott gyerekekkel büszkélkedhetnek. Húszéves fiuk, Dávid kicsi kora óta dobolt és hatéves öccse, Áron semmiben sem marad el mögötte. Úgyszólván lóg a bátyján, aki minden szabadidejét kistesójának szenteli.

 

Dávid hivatásos dobos és producer, odahaza minden sarokban vannak valamilyen hangszerek”

 

mondta Szilárd, az édesapa.

 

 hirdetes_300x300  
Áron tehetségére ismert zenészek is felfigyeltek. Kép: Körkép.sk

 

Szülei korán észrevették kisfiuk zenei tehetségét

 

Az ügyes óvodásból komoly csillag van születőben, aki már most basszusgitárosként lép fel a nagyok koncertjein. „Már nagyon korán észrevettük, hogy az ő ereiben a zene áramlik. Érzéseit mozgással fejezte ki, táncolt és rappelt. Gondoskodott a szórakoztatásunkról”– mesélte nevetve az édesapa.

 

Áron a szüleivel és testvéreivel. Kép: cas.sk

 

Áron egyre gyakrabban vette kézbe a basszusgitárt, amely a földet verdesve lógott a hároméves gyerek nyakában.

 

Dávid segítségével gyorsan rájött a gitárjáték alapfogásaira, a bátyja dobon kísérte őt. Áronka szépen haladt előre, videókat vettek fel, ezeket Dávid felrakta az instagramra, ahol felfedezték őt. Az egész világból sok profi zenész is elismerte, hogy tehetséges”

 

– újságolta édesanyja, Andrea, aki tánctanárnő.

 

Martin Valihorával és Bruno Marssal egy színpadon

 

A kisfiú jó úton halad afelé, hogy nagy zenésszé váljon, jelenleg már tagja a Radovan Tariška vezette Rádio Bandnek. Hodek Áron olyan neves zenészekkel szerepelt már egy színpadon, mint Peter Lipa, Anita Soul, Tomáš Gajlik, Martin Valihora. Jelenleg demo felvételeket készít Knxwledge amerikai producernek.

 

Ismert zenészekkel. Áron mellett Peter Lipa

 

Vannak olyan hétvégék, amikor egész nap gyakorol, de van, amikor csak egy órát. „Neki a basszusgitározás szórakozás. Vagy egyszerűen csak zenét szerez, komponál, a tabletjén”- meséli az édesanyja.

 

Áron új gitárt kap egy neves basszusgitárostól

 

Áron Bruno Mars oldalán is játszott. Most éppen egy új gitárra vár, amit a Mars basszusgitárosától, Jamareo Artistól kap. Ő is az instagramon talált rá és felajánlotta, hogy segít neki egy új hangszer beszerzésében. Csak idő kérdése, hogy Áron nevét mikor emlegetik majd együtt a legnagyobb zenészekével.

 

Áron jobbján a Bruno Mars basszusgitárosa, Jamareo Artis . Kép: cas.sk

 

Čas.sk/Körkép.sk

Nyitókép: cas.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!