Lady Gaga amerikai popsztár orvosi utasításra elhalasztotta hathetesre tervezett európai turnéját, mely csütörtökön kezdődött volna Barcelonában – tudósított a BBC hírportálja.

 

A 31 éves énekesnő a múlt héten a brazíliai Rock in Rio fesztiválon lépett volna fel, de kórházba került, ezért le kellett mondania a koncertet.

 

Csütörtökön a Twitteren tudatta rajongóival, hogy nem egyszerű csípőproblémáról, vagy a turné miatti kimerültségről van szó, hanem súlyos fájdalmaktól szenved, de a legjobb szakemberek kezében van. Korábban hozta nyilvánosságra, hogy hogy fibromialgiában, egy rendkívül összetett kórban szenved, amely depresszióval, ízületi és izomfájdalommal jár és gyakran okoz emésztőszervi panaszokat is.

 

 hirdetes_810x300  

Az énekesnő hétfőn hosszú üzenetben szólt 70,6 millió követőjéhez, vallott arról, hogy a „trauma és a krónikus fájdalom megváltoztatta az életét”, ám megfogadta, hogy visszatér rajongóihoz.

 

A Joanne World Tour elnevezésű koncertkörút szervezője, a Live Nation megerősítette a bejelentést, ám arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor folytatódik a turné.

 

MTI

Nyitókép: eonline.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!