Jó hírrel jelentkezett ma az HBO: hétfőtől közvetlenül az interneten keresztül – azaz médiaszolgáltató nélkül elérhető négy közép-európai országban az HBO GO szolgáltatás. Egy hónapig ingyen, utána 6,99 eurós havidíjjal lehet válogatni a legújabb sorozatokból és több mint 800 filmből. 

 

Az HBO a Netflixhez hasonlóan online babérokra tört, amikor létrehozta az HBO GO nevű online platformot. Ezen a felületen havi előfizetés után jó minőségben, felirattal és szinkronnal elérhetőek a legújabb sorozatok, emellett pedig rengeteg film, mese és dokumentumfilm is a repertoár részét képzi.

 

Az HBO november 13-ára előhozta a karácsonyt, és nagyjából annyi akcióval és meglepetéssel állt elő, mint egész évben összesen nem:

 

 hirdetes_300x300  

Nem kell médiaszolgáltató ahhoz, hogy használhassuk

 

Eddig általában valamilyen távközlési cégen keresztül kellett előfizetni a csatornára, és emellé járt az online belépés is, most függetlenedik az HBO GO.  A Netflixhez nagyon hasonlóan ezentúl az érdeklődőnek nem kell televíziós előfizetés ahhoz, hogy mintegy adalékként online is nézhesse a sorozatokat. Most már csak egy bankkártya kell hozzá, és bárki regisztrálhat. Mézesmadzagként az első hónapban ingyen kipróbálható, utána 6,99 euróért havonta. Összehasonlításként: a Netflix előfizetés havonta egy euróval drágább, 7,99-ért váltható meg.

 

Mától Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon és Romániában is elérhető közvetlenül interneten az HBO GO

 

Az HBO Europe négy országban tette a mai nappal könnyebbé a sorozat-és filmnézést, és szabadítota meg a csak különböző szolgáltatókon keresztül elérhető online előfizetést. A kínálatban olyan sorozatok érhetőek el, mint a Trónok harca, a Westworld, a Szilícium-völgy, a Hatalmas kis hazugságok, a Fülledt utcák vagy a True Detective.

 

Az újak mellett régi klasszikusok is helyet kapnak: a Szex és New York, a Maffiózók, Az elit alakulat, a Sírhant művek, a Deadwood, a True Blood – Inni és élni hagyni vagy a Drót. Az előfizetők mind a négy országban követhetik majd az HBO európai régiójának saját gyártású tartalmait is, köztük olyan sikersorozatokat, mint a magyar Aranyélet, a Társas játék és a Terápia (amelynek befejező évadát november 13-án mutatja be az HBO); a román Árnyak és A néma völgy; illetve a cseh Olthatatlan és a Pusztaság.

 

forrás: HBO Magyarország

 

„A médiaszolgáltatókon keresztül elérhető HBO GO már eddig is óriási sikert aratott Közép-Európában, de célunk, hogy az HBO prémium tartalmait még könnyebben elérhetővé tegyük ezeknek az országoknak a sorozatrajongói számára. Az HBO GO közvetlen online előfizetési lehetőségének megteremtése Közép-Európában logikus lépés azután, hogy az HBO közvetlen VOD-szolgáltatását már sikeresen beindítottuk Spanyolországban, Svédországban, Dániában, Norvégiában és Finnországban” – nyilatkozta közleményében Hervé Payan, az HBO Europe vezérigazgatója.

 

Magyarországon ma kódolatlanul nézhető a Terápia új évada

 

Akinek a magyar HBO GO-ra van előfizetése, az ma örülhet: három év várakozás után ma debütál a magyar gyártású sorozat harmadik, befejező évada. Ennek örömére a mai napra kódolatlanná tették a csatornát, az első 15 rész máris felkerült az online felületre, a csatorna pedig 20.00-kor sugározza az első részt.

 

Az izraeli Be Tipul című sorozat adta hozzá az ihletet, és rövid időn belül a több ország is elkészítette a saját változatát: a magyarban Mácsai Pál alakítja a pszichológust, akihez a hét minden napján más páciens jön a panaszaival.

 

A lebilincselő sorozat felrázta a magyar sorozatipart, ugyanis szinte csak jó kritikákat kapott. A 2012-es kezdés után 2014-ben jött a folytatás, ma pedig elstartol a harmadik, befejező évad.

 

Polák Zsóka

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!