Érdekes és változatos programokkal várja az érdeklődőket a Komáromi járás március 6. és 12. között is. Mutatjuk a részleteket!

 

Március 7.

 

Csicsón kerül megrendezésre a Közösség és érték – települési értékek feltárása konferenciára, melyen kiértékelik a Településeink értékei pályázatokat is.

 hirdetes_300x300  

 

Szerda délután 16 órakor az „Akiket Isten kihívott csatára” című kötet bemutatójára kerül sor a komáromi Nádor utcai könyvtárban.

 

forrás: facebook.com

 

Március 9.

 

Felvidéken csak Gútán lesz látható a SOLUS CHRISTUS c. táncszínházi előadás a reformáció 500 éves évfordulója alkalmából a DUNA MŰVÉSZEGYÜTTES előadásában. Bővebb információk itt.

 

forrás: facebook.com

 

Március 10.

 

Szénássy Árpád születésének 65. évfordulója alkalmából ünnepi megemlékezést tartanak Komáromban.

 

forrás: facebook.com

 

Nőnap alkalmából Gúta városába látogat Csepregi Éva és Varga Miklós. A zenés esten fellép még Bányóczky Nóra a Győri Nemzeti Színház színésznője és Balogh Gábor a Magyar Lovas Színház színésze, akik duettekkel is kedveskednek a közönségnek. A rendezvény szervezője a KulTúra.

 

forrás: facebook.com

 

A gelléri Bogyó és Babóca Óvoda Szülői Szövetsége, szeretettel meghívja önöket a Nőnap alkalmából megrendezésre kerülő jótékonysági, Retro Party-ra, amely 2018 március 10-én, este 21 órakor veszi kezdetét a helyi kultúrház nagytermében. Jegyek elővételben vásárolhatók. Bővebb infó itt.

 

forrás: facebook.com

 

Március 11.

 

15 órai kezdettel a komáromi Duna Menti Múzeum dísztermében tartják a „Töretlen hittel ember és magyar” c. Wass Albert Gálaestet.

 

forrás: facebook.com

 

18 órától a Bátorkeszi kultúrházban tekinthető meg a Körúti Színház A”B” terv c. vígjátéka.

 

forrás: facebook.com

 

Összeállította Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: Körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!