Donald Trump, a republikánus elnökjelölt szerint a Demokrata Párt „kudarcot vallott és elárulta” az amerikai feketéket, Hillary Clinton pedig nem embereket, hanem csupán szavazókat lát bennük, ezért álszent. Trump munkát, lehetőségeket, biztonságot és mindenki számára egyenlő esélyeket ígért elnökké választása esetére.

 

Trump szerint Clinton szavazathajhász álszent

 

Donald Trump helyi idő szerint kedden, késő este elmondott beszédében az afroamerikai szavazók támogatását kérte Wisconsin államban. A republikánus elnökjelölt West Bend városkában beszélt, amely egyórányira esik Milwaukee városától, amelynek lakói nagyon nagy arányban feketék, és az elmúlt napokban erőszakos tüntetések színhelye volt.

 

 hirdetes_300x300  

Trump azt állította, hogy a Demokrata Párt „kudarcot vallott és elárulta” az amerikai feketéket, elnökjelöltjükről, Hillary Clintonról pedig azt mondta, hogy álszent, amikor a kisebbségi csoportok szavazataira vadászik, mert

 

csak szavazatokat lát bennük és nem embereket, akik jobb jövőt érdemelnek. A demokraták eddig készpénznek vették, hogy övék a fekete amerikaiak voksa, de ennek meg kell változnia!

 

fogalmazott Trump.

 

Azokban a városokban, amelyeket demokrata párti politikusok irányítanak – ilyen Milwaukee, Baltimore vagy a szövetségi főváros, Washington is –, mélyült a szegénység és több lett a bűncselekmény – mondta. Trump munkát, lehetőségeket, biztonságot és mindenki számára egyenlő esélyeket ígért elnökké választása esetére.

 

A bűnözés és az erőszak támadás a szegények ellen, és ezt egy Trump-kormányzat nem fogja elfogadni

 

jelentette ki.

 

Forrás: teraz.sk/aktuality.sk/MTI/mandiner.hu

Nyitókép: dogonews.com

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!