Pár órával az elnökjelölti vita előtt a CNN hírtelevízió egyik munkatársa nyilvánosságra hozta, hogy Donald Trump egy rádióműsorban 17 éven keresztül folyamatosan sértő módon nyilatkozott nőkről, köztük a saját lányáról is.

 

Andrew Kaczynski, a CNN hírtelevízió munkatársa aprólékos munkával utánajárt a republikánus elnökjelölt, Donald Trump korábbi, nőket becsmérlő kijelentéseinek, és átnézte az Egyesült Államokban sokkoló rádióműsorairól elhíresült Howard Stern műsorait, amelyekben újabb megdöbbentő Trump-kijelentésekre talált.

 

Trump megalázza a nőket

 

 hirdetes_400x285  

Trump 17 éven át rendszeres vendége volt Howard Stern műsorának, s nem egyszer becsmérlő és megalázó módon beszélt a nőkről és trágár stílusban tárta fel saját szexuális életének egyes részleteit. Így például megvitatta a rádióssal a többi között a saját lánya, Ivanka nőiességét, elmesélte, hogy ő maga egyszerre, egyidejűleg három nővel is ágyba bújt, hogy akkor is viszonyt folytatott nőkkel, amikor azok menstruáltak, és hogy mindig kilépett egy-egy kapcsolatból, ha az adott nő betöltötte a 35. életévét.

 

Kaczynski műsora olyan hangfelvételeket „bányászott elő”, amelyeket Howard Stern ugyan rögzített, de nem vett adásba, és ezeken Stern is mesél Trumptól hallott történeteket.

 

Az összegyűjtött anyagot a CNN egyelőre nem tette adásba, a honlapján megtalálható de nem lejátszható.
Közben Chicagóban (Illinois államban) Barack Obama elnök egy adománygyűjtő rendezvényen szintén kitért a pénteken későn este a The Washington Post által nyilvánosságra hozott videóra, amely Trump nőkkel kapcsolatos trágárságait mutatta be.

 

Obama: Ez azért sokatmondó róla

 

Az elnök „zavarba ejtőnek” és „hihetetlennek” nevezte a történteket, nem is akarta elismételni a Trump által mondott trágárságokat és feltette a kérdést: „Ezt az embert akarjuk elnöknek? Hogy tönkretegye eddigi eredményeinket?”.

 

Obama emlékeztette a hallgatóságot arra, hogy Trump nem csupán a nőket becsmérelte, hanem dehonesztálóan szólt kisebbségi csoportokról vagy épp a veteránokról is.

 

„Ez azért elmond róla néhány dolgot”

 

– mondta. Az elnök szerint például azt, hogy bizonytalan ember, aki másokat megalázva növeli az egóját.

 

„Nem olyan jellemvonás ez, amelyet ajánlanék egy olyan embernek, aki az Ovális Irodában van”

 

– fogalmazott Obama elnök.

 

trump
Donald Trump középen, jobbról, Paula Jones, Kathy Shelton, Juanita Broaddrick és Kathleen Willey. Kép: BBC

 

Donald Trump a második elnökjelölti vita előtt sajtótájékoztatót tartott olyan nőkkel, akiket állítólag a korábbi elnök, Bill Clinton zaklatott. A sajtótájékoztatón Trump három nő oldalán jelent meg, akik egyöntetűen állítják, hogy az előző amerikai elnök zaklatta őket. A negyedik, megjelent nőt pedig megerőszakolta egy férfi, akit a bíróság előtt Hillary Clinton védett.

 

A demokraták elnökjelöltje kétségveesett húzásként értékelte a lépést.

 

MTI, BBC, DenníkN

 

Nyitókép: rawconservative.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!