Nincs sem idő, sem jogi lehetőség arra, hogy az elnökjelöltségről a Republikánus Párt leváltsa Donald Trumpot – jelentette ki Feledy Botond külpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna műsorában.

 

Mint elmondta: a Republikánus Párt konvenciójának – amely jelöltté választotta – nincs joga visszahívni Trumpot. Ugyanakkor idő sincs új jelölt állítására, hiszen már a szavazólapokat is kinyomtatták.

 

Ismét szexuális zaklatással kapcsolatos botrányok láttak napvilágot

 

 hirdetes_810x300  

Donald Trump körül dagad a botrány, ugyanis két nő ismét megvádolta szexuálisan zaklatással – közölte szerdai számában a The New York Times.

 

A most 74 éves Jessica Leeds azt mondta az amerikai napilapnak, hogy harminc évvel ezelőtt egy repülőn futott össze a mostani elnökjelölttel, aki elkezdte fogdosni a melleit, és megpróbált a szoknyája alá nyúlni. “Olyan volt, mint egy polip. Mindenhol a kezét éreztem” – nyilatkozott Leeds.

 

1439035804111-cached
Fotó: The Daily Beast

 

Az ohiói Rachel Crooks pedig 22 éves volt, amikor 2005-ben a milliárdos ingatlanmágnás irodaépületében, a Trump Towerben találkozott Trumppal, aki a nőt akarata ellenére szájon csókolta.

 

Donald Trump a cikkre reagálva azt mondta: az egészből semmi nem igaz. Ügyvédei levelet írtak a lapnak, melyben a “rágalmazó” cikk visszavonását és bocsánatkérést követelnek. Trump szóvivője veszélyesnek nevezte, hogy a The New York Times “teljesen alaptalan, összehangolt karaktergyilkosságot indít” az elnökjelölt ellen.

 

 

MTI/M1

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!