Frissítve 08:40 A szlovák sajtóban megjelent hírekkel ellentétben nem sztrájkol a BKV, a béremelési ajánlatról továbbra is zajlanak a tárgyalások a munkáltató és a szakszervezetek között.

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy április 18-án háromnapos sztrájkot hirdettek a BKV dolgozói. A magyarországi sajtóban, valamint a BKV hivatalos oldalán megjelent utolsó információk szerint  a sztrájkkészültséget a napokban felfüggesztették, amíg döntenek arról, hogy elfogadják-e BKV Zrt. menedzsmentjének ajánlatát.

 

A szlovák Külügyminisztérium közleménye, melyet ma több szlovákiai hírportál, köztük a TASR hírügynökség is átvett, továbbra is arra figyelmeztet, hogy a sztrájk ideje alatt korlátozottan érhetőek csak el Budapesten a BKV/BKK Zrt. tömegközlekedési eszközei – a városi autóbuszok, trolik, villamosok és a metró.

 

 hirdetes_810x300  

 

A BKV oldalán olvasható április 13-i bejegyzés alapján a bérmegállapodási tárgyalások ezen a héten folytatódnak –  így tényleges sztrájkra a holnapi nappal vélhetően nem kell számítani.

 

Körkép.sk

Nyitókép: teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!