Donald Trump amerikai elnök a 28 éves Hope Hickst nevezte ki a washingtoni Fehér Ház kommunikációs igazgatójává.

 

Hicks az előző igazgatónak, a posztot alig tíz napig betöltő Anthony Scaramuccinak a júliusi eltávolítása óta irányította az elnöki hivatal kommunikációs csapatának munkáját, és sokáig arról volt szó, hogy csak átmenetileg. Hope Hicks a tavalyi elnökválasztási kampányban sajtófőnöke és Trump szóvivője volt. 2014-től a Trump-cégbirodalom munkatársaként dolgozott, korábban a Ralph Lauren divatház egyik modellje volt.

 

Kommunikációs igazgatóként az ő feladata az elnöki üzenetek stratégiájának kidolgozása és érvényre juttatása, továbbá döntő szava lesz abban is, hogy ki találkozhat az elnökkel, akinek az abszolút bizalmát élvezi.

 

 hirdetes_810x300  

A Politico című lap Hope Hicks feltétlen híve Donald Trumpnak. “Nem akarja sem megváltoztatni, sem megítélni az elnököt” – fogalmazott a Politico. A lap halk szavú, háttérbe húzódó és hatékony munkatársnak írta le őt, és információi szerint Trumpék családtagként kezelik, a Trump-família családi összejövetelein is rendszeres vendég.

 

A connecticuti születésű, egyetemet végzett Hope Hicks az Egyesült Államok történetében a Fehér Ház legfiatalabb kommunikációs igazgatója

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!