Hogyan lőjünk kémet egyetlen lövéssel?

 

Csehszlovák Kém pechje, hogy a nyári uborkaszezonban több időnk jut az igénytelenebb írásokra is. És ha már beléjük botlunk, gyomlálunk. Ez történt ma is.

 

A Barak család megélhetését biztosító, a Most-Híd által eddig (az ideivel együtt) több mint 100 ezer euróval támogatott Paraméter portálon ma reggel, alig egy óra erejéig az alábbi cikk volt olvasható.

 

 hirdetes_400x285  
zsolti 2
Az eredeti cikk lementett változata. Forrás: parameter.sk

 

Ebben Csehszlovák Kém a Martosi Szabadegyetem szidásának lendületéven azt fabulálta ki éppen, hogy az MKP és a Jobbik kapcsolata 2013-ban is virágzik. Ennek alátámasztására több fényképet is feltüntetett, melyen Szávay István (a vele készült korábbi interjúnk egyébként itt olvasható) és Jobbikos bajtársai Skultéty majtényi újratemetésén állítólag az MKP jogásza, Nyílfa Péternek a társaságában láthatók.

 

A kém szerint ő fordíthatott vagy sofőrködhetett a jobbikos különítménynek.

 

zsolti 1
jobbról a második Szávay, jobbról az első pedig nem Nyílfa Péter

Miután elolvastuk a cikket és megnéztük a képeket, nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy Csehszlovák Kém árnyékra futott. A képeken ugyanis nem Nyílfa Péter, hanem egy számunkra ismeretlen személy szerepel. Meg is írtuk kommentben, majd ezt követően pár perc múlva az ominózus cikk el is tűnt a honlapról.

zsolti 6
A komment facebookon megőrzött nyoma

 

zsolti 7
Cikk volt, nincs. Ennyi maradt Bötös Botond után

 

Ennyit Bötös Botond, alias Csehszlovák Kém írásainak színvonaláról, akit egyébként sem szabad komolyan venni a hasonló túlkapásai miatt. Annak ellenére, hogy egy írni tudó, Magyarországról származó, jelenleg Prágában élő és csehül értő, korábban a Magyar Nemzet online-t is megjárt személyről van szó, aki korábban a Körképen is publikált.

 

Kéthetente a visegrádi négyeknél történt magyar szempontból fontos eseményekről számolt be olvasóinknak vállalható módon. Hogy most éppen miről és milyen minőségben, az valószínűleg a megrendelői pénztárca vastagságától függ.

 

A kérdés csupán az, ezek után vajon a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve című kiadvány is annyira volt jelen Martoson, mint Nyílfa Péter Szávay István oldalán.

 

Botond, leülhetsz, elégtelen.

 

Király Zsolt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!