Mától új hírportál indul a felvidéki magyarság számára. 8 év után úgy gondoltuk, hogy a Körkép.sk folyamatosan bővülő olvasótábora valami teljesen újat érdemel. Igyekezve megfelelni a kor kihívásainak, gondolva az igényesebb hírfogyasztókra is, hogy olvasóink megtalálhassák nálunk mindazt, amit a szlovák és a magyarországi média már jó ideje kínál.

 

Izgulunk is kicsit, hiszen ez a váltás az eddigi legnagyobb kihívás, melybe eddigi tevékenységünk során belevágtunk. Rajtunk és rajtatok is múlik, hogy mennyire lesz sikeres. Ígérhetjük, igyekezni fogunk, ugyanakkor számítunk a ti segítségetekre is.

 

Korkep_logo

 

 hirdetes_810x300  

Az eddigi, elsősorban közéleti véleményportálként működő Körkép.sk mától három tematikai blokkra bővül. Megtartva a rá eddig is jellemző, karakteres profilját.

 

Bal oldalon ezentúl a nap legfontosabb híreiről számolunk be olvasóinknak. Jobb oldalon az általunk fontosnak tartott külső tartalmakat szemlézzük. Középen pedig saját cikkeink, elemzéseink, témáink mellett a napi hírfolyam kiemelkedő eseményeiről számolunk be bővebben.

 

Mint minden kezdet, az új hírportál indulásakor is előfordulhatnak gyerekbetegségek, bakik, hiányosságok, fejlesztési hibák, melyeket igyekezni fogunk a lehető legrövidebb időn belül orvosolni. Néhány nap türelmi időt kérve ezért arra biztatunk titeket, osszátok meg velünk konkrét meglátásaitokat, javaslataitokat, hibajelzéseiteket.

 

Közösséget építünk, veletek együtt.

 

A Körkép.sk szerkesztői, munkatársai

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!