A Markíza televízió népszerű vígjáték sorozata, a Horná Dolná adaptációja  nemsokára a magyarországi tv-k képernyőin is látható lesz. Az RTL Klub ugyanis megvásárolta a szükséges licenszeket, így február 2-án csütörtökön debütál a csatorna vadonatúj vígjáték sorozata, A mi kis falunk.

 

 

A Szlovákiában nagy népszerűségnek örvendő sorozat magyar adaptációjában az eredetihez hasonló karakterek lesznek, beleértve a díszletet és a látványvilágot is.

 

 hirdetes_810x300  
forrás: TV Markíza

 

A Barátok közt után kezdődő heti sorozat főszerepeiben ismert színészek lesznek láthatók: Csuja Imre polgármester, Reviczky Gábor állatorvos, Lengyel Tamás fociedző, Szabó Győző rendőr, Bánki Gergő polgármester-jelölt, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja majd, de Lovas Rozit és Bata Évát is központi szerepekben láthatják hamarosan az RTL Klub nézői.

 

forrás: TV Markíza

 

A sorozat egy kis falu, Pajkaszeg mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy embereket is gyógyító állatorvos és egy autómániás szépfiú fociedző.

 

forrás: TV Markíza

 

A szereposztásnak köszönhetően biztos, hogy a szereplők egy-egy mondata idővel szállóigévé válik. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel pedig olyan keretbe helyezi a sorozatot, amely vélhetően hétről-hétre garantálja a szórakozást és a kikapcsolódást.

 

hnonline.sk , rtlklub.hu
borítókép: RTL Klub

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!