A Dal 2017 You Tube oldalán az elődöntőkbe továbbjutott versenyzők produkciói már megtalálhatók 360 fokos változatban, 4K felbontásban.

 

A Dal 2017 látványos stúdiójában már az első adástól speciális eszközök rögzítik a történéseket, mindhárom válogatón forognak a 360 fokos kamerák is, hogy a továbbjutók produkcióit különleges videókban, igazi VR élményként láthassák a tévénézők.

A 360 fokos videók A Dal hivatalos Facebook és Youtube oldalán is elérhetőek HD és 4K felbontásban is, így otthon a számítógépek előtt ülve vagy a műsort okostelefonról követve is nézelődhet bárki a Dal 2017 díszletei között.

 

 hirdetes_810x300  

A Duna csatornán január 14-én induló műsorhoz kapcsolódóan egy olyan okostelefonos alkalmazás készült, mellyel a nézők minden, a közmédiában műsorra tűzött szavazós műsorban szavazhatnak a jövőben. A Médiaklikk+ applikáció A Dal 2017 indulásával debütált. Újdonság, hogy A Dal nézői a közösségi oldalakon már meglévő felhasználónevükkel és jelszavukkal is bejelentkezhetnek (Facebook, Google, Twitter), így a Médiaklikk+ akár külön regisztráció nélkül, egyszerűen használható.

 

hirado.hu
kép: wiwibloggs.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!