A norvég Melodi Grand Prix 2017 készítői Magyarországot is felkértek, hogy szakmai zsűrivel vegyen részt a norvég eurovíziós versenyző kiválasztásában.

 

“Nagy megtiszteltetés és A Dal című műsorunk szakmai elismerése is egyben, hogy a norvég kollégák Magyarországot is meghívták a zsűribe, ezért a felkérésnek örömmel teszünk eleget”

 

– mondta el Medvegy Anikó, a Duna Televízió csatornaigazgatója.

 

A Duna pontszámait az Oslo Spektrum Arénában Freddie tolmácsolja majd a norvég közönségnek. Az énekes, aki tavaly képviselte hazánkat az Eurovízión, Osloba utazik, a zsűri pedig Budapestről értékeli majd a dalokat. Az élő adás szombaton 20.55-kor kezdődik, az alábbi linken követhető: https://www.nrk.no/video/PS*f7447

 hirdetes_300x300  

 

Freddie szakkommentátor is lesz

 

Freddie nemcsak a Duna Televízió zsűrijének szóvivőjeként vállalt szerepet az Eurovízió kapcsán, szakkommentátorként csatlakozik a köztévé kijevi csapatához is, hogy Rátonyi Krisztával kettesben közvetítsék az eseményeket a versenyről. Az énekes, aki tavaly képviselte Magyarországot az európai dalszemlén, kulisszatitkokat, a nézők számára eddig rejtett részleteket készül feltárni majd a műsorban.

 

“Nagyon örülök ennek a felkérésnek. Izgulok, de biztos vagyok benne, hogy megoldom a feladatot. Olyan apróságokkal, különleges információkkal készülök, amelyek a nézők számára nagyon érdekesek lesznek. Én tudom, hogy mi zajlik a show hátterében”

 

– mondta el sokat sejtetően az énekes.

 

Forrás: MTVA

Nyitókép: eschungary.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!