Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette.

 

Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

 

Koroknyai Virág szépségkirálynő, Magyarország Szépe 2017-ben. (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

 

Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, a közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el.

 hirdetes_810x300  

 

A dobogósok (Forrás: Polyák Attila – Origo)

 

16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok.

 

Miss World Hungary szépségverseny döntője (MTI Fotó: Balogh Zoltán).

 

A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást.

 

A Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntője (MTI Fotó: Balogh Zoltán).

 

MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

A műsorban először hallhatták a nézők Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzott el. Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készült közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adta elő új hangszerelésben, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig a Szépség és a Szörnyeteg duettjével álltak színpadra.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!