Mini rovatunkban időről időre beharangozzuk a másnapi Körkép érdekesebb témáit. Holnap, szeptember 14-én több forró témával is jelentkezünk a Körképen.

 

Pár napja felháborodott várkonyi hívők keresték meg portálunkat, miután Horváth Róbert katolikus pap, aki már eleve vitatható módon a Magyar Kereszténydemokrata Mozgalom megyei listáján indul, a vasárnapi szentmisét használta ki nyílt kampányolásra. Király Zsolt a Nagyszombati Főegyházmegye szóvivőjénél járt utána a témának és kapott exkluzív információkat.

 

 

 hirdetes_400x285  

Jean-Claude Juncker ma értékelő beszédet tartott az Európai Unió helyzetéről és jövőjéről. A Körkép.sk Csáky Pál (MKP) EP-képviselőt kérte fel, hogy értékelje az elhangzottakat.

 

Közelednek a megyei választások. P. Vonyik Erzsébet cikkében a Nagyszombati megyei listákat mutatja be olvasóinknak. Hét járás jelöltjei a számok nyelvén, hol mennyi a pártlistás, hány a független, stb.

 

Természetesen régiós híreink, beszámolóink sem maradhatnak ki. Komjáthy Petőcz Andrea a csicsói gyülekezeti szüreti délutánra látogatott el a hétvégén, melyről egy képriporttal jelentkezik.

 

Ezen kívül természetesen a megszokott friss hírekkel, szemlékkel, színes összefoglalókról sem feledkezünk meg.

 

Várunk minden Körkép.sk olvasót csütörtökön, szeptember 14-én is.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!