Mini rovatunkban időről időre beharangozzuk a másnapi Körkép érdekesebb témáit. Holnap, szeptember 20-án is több érdekes témával jelentkezünk a Körképen.

 

Holnap ismét DAC meccs, ráadásul hazai pályán. A Csallóközi Vásár előtti utolsó. Mi is ott leszünk, és beharangozó összeállításunk sem maradhat el.

 

Ha új hét, akkor sajtófigyelő Komjáthy Lóránttól, aki ezúttal is összefoglalja a Szlovákiával kapcsolatos legérdekesebb újságcikkeket a külföldi sajtóból.

 

 hirdetes_810x300  

Erzsébet királyné, azaz Erzsébet Amália Eugénia, gyakori becenevén Sisi, teljes német nevén Elisabeth Amalie Eugenie von Wittelsbach osztrák császárné, magyar királyné, Ferenc József felesége volt. Kora egyik legszebb asszonyának tartották. A látogatás néhány érdekes részletéről Puntigán József lebbenti fel a fátylat.

 

Andrej Kiska adóelkerüléséről már a harmadik, karaktergyilkoló információ került nyilvánosságra tegnap. Ki tűzte céltáblájára a szlovák államfőt és milyen harc lehet a háttérben? A témával Király Zsolt foglalkozik.

 

P. Vonyik Erzsébet írásában a Csallóközi Vásárral és a kötelező összeurópai kisebbségvédelmi jogszabályrendszer elfogadását kezdeményező FUEN-es aláírásgyűjtésről olvashatunk

 

Emellett természetesen a megszokott friss hírekkel, szemlékkel, színes összefoglalókról sem feledkezünk meg.

 

Várunk minden Körkép.sk olvasót hétfőn, szeptember 20-án is.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!