Elrabolták Bernie Ecclestone anyósát – adta hírül több brazil médium. Az elkövetők több mint 30 millió eurónak megfelelő váltságdíjat követelnek.

 

A brazil tévécsatorna, a Jornal Nacional értesülése szerint pénteken tűnt el Bernie Ecclestone Brazíliában élő anyósa, Aparecida Schunck. Kiderült, emberrablók áldozatává vált. A Veja című lap úgy tudja, 120 millió realt, azaz 33,4 millió eurót követelnek az F1 első emberétől.

 

Brazíliában emberrablásért ilyen magas váltságdíjat még nem kértek – ám az elkövetők bizonyára tudatában vannak annak, hogy Ecclestone a Forbes adatai szerint közel 3 milliárd eurós vagyonnal rendelkezik.

 

 hirdetes_810x300  

A dél-amerikai államban a nehéz gazdasági helyzetben olyannyira mindennapossá váltak az emberrablások, hogy a közelmúltban a rendőrség külön részleget állított fel ezen probléma kezelésére. Ecclestone nem először esik bűnözők áldozatául. 2012-ben azzal fenyegették meg, hogy elrabolják lányát, Tamarát, ha nem fizet 200 ezer angol fontot. Az elkövetőt hamar letartóztatták, majd ötéves börtönbüntetésre ítélték.

 

forrás: m4sport.hu
kép: indianexpress.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!